Részvényeket adott el az Őrmester elnöke

2019. augusztus 8. 19:34    
nyomtatás
 
Őrmester-részvényeket adott el a vállalat elnöke.


Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

  • 290 darab részvényt (piaci érték 3,48 millió forint) adott el Kincs Gergely az Őrmester igazgatósági elnöke és részvénye.
  • A tranzakciót követően a vezető részvénytulajdona 37 677 darabra csökkent (piaci érték: 452 millió forint), amely a társaság alaptőkéjének 14,5 százaléka.
  • Szavazati küszöbérték átlépés nem történt.
  • Az Őrmester a legjobban teljesítő részvény idén a magyar tőzsdén, az év eleje óta 1076 százalékot emelkedett az árfolyama.


(BÉT)

Részvényeket adott el az Őrmester elnöke

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium