Előfizetői tartalom

Rossz hír a Deutsche Posttól, nagyot esett az árfolyam

Portfolio
Rossz hírt közölt pénteken a Deutsche Post, a társaság az idei évre előre korábban előrejelzett 4,2 milliárd eurós üzemi eredményét 3,2 milliárd euróra vágta vissza, amelyre a nagy elemzőházak visszavágták a Deutsche Postra vonatkozó céláraikat. A társaság részvényei a pénteki profit warning után nagyot estek, a lejtmenet pedig hétfőn tovább folytatódott.

Az európai részvényindexek emelkednek hétfőn, a piaci szereplők az amerikai elnök és az észak-koreai vezető keddi, szingapúri találkozójára várnak, a francia CAC40 0,3, a brit FTSE100 0,5 százalékkal került ma feljebb, a milánói börze 3 százalékos szárnyalást produkált, miután az olasz pénzügyminiszter visszafogott hétvégi nyilatkozata képes volt megnyugtatni a befektetőket....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés