Saját részvényeket vett a PannErgy

2019. július 14. 12:13    
nyomtatás
 
Újabb saját részvényeket vásárolt a PannErgy az utóbbi kereskedési napokon a budapesti tőzsdén az április 26-i közgyűlésén megszavazott saját részvény vásárlási programjának keretén belül.

Kereskedés Pannergy-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A PannErgy 1000-1000 darab saját részvényt vásárolt július 5-én, 8-án, 9-én, 10-én és 11-én, az átlagárak sorrendben 721,2, 720, 717,4, 712 és 714 forint voltak. Az érintett napokon a PannErgy részvénypiaci forgalmának 8-67 százalékát adtak a saját részvény vásárlások.

A tranzakciót követően a társaság saját tulajdonában lévő PannErgy törzsrészvények állománya 3 082 933 darabra változott, ami 14,64%-os aránynak felel meg.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Sales representative
Befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium