Előfizetői tartalom

Százmilliárdokat költhetnek az állami mobilcégre

Portfolio
Az állami mobilcég 2018-ra akár több mint 2 millió előfizetővel is rendelkezhet, bevétel-arányos piaci részesedése a 20 százalékot is elérheti, áll az Index.hu birtokába jutott dokumentumban, amelyet a Magyar Villamos Művek rendelt meg a finn Rewheel-től. A mobilpiac közel 20 százalékának megszerzése azonban sokba kerülhet, a hálózat kiépítésére, a marketingre és az üzemeltetésre több százmilliárdot költhetnek el, akár az is elképzelhető, hogy több mint egy évtizeden keresztül veszteséges lesz a vállalat.

70 millióba került a becslés Közel 70 millió forintot fizetett a Magyar Villamos Művek egy finn vállalatnak, hogy kidolgozza az állami mobiltársaság stratégiáját. A dokumentum három különböző forgatókönyv mentén vizsgálja, hogy mikortól lehet nyereséges a Magyar Posta, az MVM és az MFB Invest által létrehozott mobilcég. A 2011-es szakértői anyag alapján készült el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés