Szerdától változnak az AKKO papírjai

2019. augusztus 12. 17:08    
nyomtatás
 
Változik a névérték, értékpapírkód, a bevezetett mennyiség, a határidős kontraktus mérete. Az eredeti közlemények a BÉT honlapján olvashatóak.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia


Az AKKO közgyűlése 2019. április 30-án döntött az "A" sorozatú szavazatelsőbbségi és a "B" sorozatú osztalékelsőbbségi részvények "C" sorozatú törzsrészvényekké történő átalakításáról.

A BÉT az AKKO Invest tőzsdére bevezetett törzsrészvényei tekintetében 2019. augusztus 14-i hatállyal módosítja:

  • A papírok névértékét 250 forintról 1600 forintra.
  • Az értékpapírkód is megváltozik ezzel egyidejűleg.
  • Változik a bevezetett értékpapírok mennyisége, 494 236 darabról 521 175 darabra nő.
  • Az AKKO határidős kontraktusának mérete is változik, 40 000 forint össznévértékű AKKO részvény fog alkotni egy kontraktust, azaz 25 darab részvény.
  • A régi részvényre vonatkozó le nem járt, illetve törlésre nem került ajánlatok a BÉT által törlésre kerülnek a 2019. augusztus 13-i tőzsdenap lezárását követően.


Az AKKO ma 2%-ot esett, azonban idén 200%-ot ment fel.

Szerdától változnak az AKKO papírjai


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Az ügyfélközpontú innovátoroké a jövő (x)

Értékes tudással is támogatja a jövőbe mutató ötleteket az MVM. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium