Így kereskedj OTP-vel és a forinttal! - online előadás

2019. április 17. 15:40    
nyomtatás
 
Online előadásunkon áttekintjük a magyar tőzsdei befektetők által leginkább követett OTP, illetve a forint aktualitásait, vételi és eladási pontokat azonosítunk a grafikonon. Átbeszéljük, hogyan kereskedhetőek le a különféle irányok, valamint a kockázatkezelés eszköztárát is megismerheted.

Kereskedés OTP-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Regisztráció a díjmentes online előadásra

Tavaszi virágzását éli az OTP árfolyama, kisebb pihenők mellett folyamatosan újabb történelmi csúcsot meghódítva 13 ezer forint fölött. Emellett folyamatos pozitív híráram is támogatja az árfolyammozgást, és mindenki találgatja, vajon mit hozhat a jövő.

Ugyanígy látványos erősödéssel indult az év a forint piacán is, de a 313 alatti szintekről szinte varázsütésre fordult meg az árfolyam, és viszonylag gyorsan újra 320 fölé kúszott. A további irányt próbálja kitalálni a piac, mint ahogy az MNB kommunikácóját és tetteit is nagyítóval vizslatják a szereplők.

Bármelyik terméket is nézzük, izgalmas jövőbeli mozgások várhatóak, ennek megfelelően a soron következő online előadásunkon az OTP-vel és a forinttal való kereskedés alapjait ismerheted meg, hogy milyen stratégiák mellett, milyen kockázatkezelés mentén tudsz elnavigálni a mostani piaci környezetben.

Az előadás tematikája:
  • OTP árfolyamgrafikon elemzése
  • Devizapiac sajátosságai
  • EURHUF és USDHUF árfolyammozgás vizsgálata
  • Sikeres kerekedői szemléletmód
  • Mi az a stratégia?
  • Kockázatkezelés


Regisztráció a díjmentes online előadásra

Időpont: 2019. április 17. 17:30-18:15
Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

Amennyiben érdekel a kereskedés izgalmas világa, és az önfejlesztés útjára lépsz, ajánljuk figyelmedbe A sikeres kereskedő című könyvet.

A fenti írás cégcsoportunk szolgáltatásának népszerűsítését szolgálja.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium