Most kell Richtert venni? - Videó technikai elemzés

2018. február 13. 15:25    
nyomtatás
 
Pár nap alatt 1000 Ft-ot zuhant a Richter árfolyama. Mint hasonló szituációkban mindig, a kérdés most is az, hogy gyors lefolyású nátháról, vagy komolyabb betegségről van-e szó a gyógyszeripari társaság esetében. A következőkben a gyógyító szemével nézzük át a Richter és a MOL grafikonokat.

Kereskedés Mol-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A Richterről és a trendfordulóról szólt december 4-i videónk is.

Vételi és eladási pontokról, stratégiákról tanulhatsz a Stratégia és Kitartás tőzsdetanfolyamunkon.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium