Előfizetői tartalom

Tibor Dávid: lezárult a részvényeladás a Masterplastnál

Portfolio
Tegnap érkezett a bejelentés, melynek értelmében Tibor Dávid közel fél millió darab Masterplast-törzsrészvényt tőzsdén keresztül értékesített, részben Sinkó Ottónak és Lakatos Péternek. Az üzletet követően megkerestük a Masterplast elnökét és többek között arról kérdeztük, hogy miért adott el saját részvényeiből és a lépésnek milyen hatásai lehetnek a vállalat működési stratégiájára.

Tibor Dávid elmondta, hogy a vállalat részéről régóta fennálló alárendelt kölcsöntőke tartozást a Masterplast törzsrészvények formájában egyenlítette ki mindkét alapító tulajdonos felé. Az általa megkapott 499 550 darab törzsrészvény került tegnap értékesítésre valamivel 600 forint feletti átlagáron, vagyis a tranzakció értéke megközelítette a 300 millió forintot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés