Több kilométeres dugó alakult ki az M3-ason

2018. július 12. 20:05    
nyomtatás
 
Az M3-as autópályán Vásárosnamény felé Bag és Hatvan között több kamion és egy személygépjármű ütközött össze a délutáni órákban. A sérült járművek a 49-es kilométernél a Nyíregyháza felé vezető pályaoldalt teljes szélességében elfoglalják. A rendőrség Bagnál a 3-as főút felé letereli a járműveket, ezért a csomópont előtt is több km-es torlódásra kell készülni. A 3-as főút M3-as autópályához közeli szakaszán útfelújítási munkák zajlanak, jelzőlámpás forgalomirányítás mellett. A Magyar Közút szakemberei időszakosan jelzőőrös irányítással segítik a haladást az alternatív útvonalon.


A társaság nyomatékosan felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a torlódásban érintett szakaszon a leállósávot ne vegyék igénybe, hagyjanak biztonsági folyosót a mentésben részt vevőknek, ugyanis a szakemberek így sokkal lassabban és korlátozottan tudnak a baleset helyszínére eljutni, emiatt a korlátozást is később lehet majd feloldani. A baleset mögött rekedteket az elválasztó korlát megnyitásával időnként átterelik a főváros felé vezető oldalra, emiatt a Budapest felé haladókat időnként megállítják, így mindkét irányban jóval hosszabb menetidővel kell számolni.

A Nyíregyháza felé vezető oldalon a 26-os kilométerszelvénynél található munkaterület melletti terelésnél (gödöllői zajárnyékoló fal melletti terület) a torlódás miatt több gépkocsi önkényesen visszafordult a Budapest felé vezető oldalra, ami a nagy sebességgel közlekedő járművek miatt így életveszélyessé vált. A Magyar Közút arra kéri az autósokat, hogy soha, semmilyen körülmények között ne vállalkozzanak ilyen manőverekre, ezzel nemcsak maguk, hanem a többi járművezető életét is kockáztatják. A társaság arra kéri az autósokat, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek a pálya ezen szakaszán is.

A megnövekedett forgalom miatt a 3-as főút is torlódik, ezért aki teheti, Budapest és Gyöngyös között mindkét irányban válasszon másik útvonalat vagy halassza el utazását.

UPDATE: Az M3-as autópályán Nyíregyháza felé vezető oldalán Bag és Hatvan között, a 49-es kilométernél történt baleset helyszínén 22 óra körüli időben egy sávon megindult a forgalom. A bagi csomópontnál 22.30-kor oldották fel a pályazárat és a kiterelést, a forgalom rendőri felvezetéssel megindult. Ugyanakkor Gödöllő és Hatvan között egyelőre még csak lépésben lehet csak haladni és a 3-as főúton is lassabban haladásra számíthatnak az autósok.

A Magyar Közút azt javasolja az autósoknak, hogy utazás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a www.utinform.hu oldalon vagy a társaság Útinform szolgálatánál (06-1-336-2400).

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Új rendszerben kell számlaadatokat küldeni a NAV-nak (x)

Ingyenes számlázó program is segíti a vállalkozásokat. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium