Előfizetői tartalom

Topmenedzserből árufeltöltő - "Nem vagyok hős, és nem vagyok lúzer sem"

Portfolio
Czeczeli Tamás egykor jól kereső ügyvezető volt, jelenleg árufeltöltőként dolgozik. Azt mondja, rengeteg energia szabadult fel benne, több ideje van a családjára, hobbijaira, nem bánta meg, hogy váltott. Esze ágába sincs visszatérni a multi világába, egyelőre elégedett jelenlegi pozíciójával. Tamás május 23-án a Portfolio HR Revolution konferencián tart majd előadást "Hammer to Fall - Avagy miért nem működik egy szervezeten belül a HR kommunikáció?!" címmel.

Portfolio HR Revolution 2019 Czeczeli Tamás a Portfolio HR Revolution 2019 konferenciáján beszél majd árufeltöltőként szerzett tapasztalatairól, elárulja, mik a dolgozók valódi igényei és kik azok, akik valójában elégedettek a munkájukkal.. Információ és jelentkezés Az én példám azért rossz, mert kevés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés