Előfizetői tartalom

Történet a túlélőművészről, akit a marihuána tett naggyá és most Trump gáncsolhat el

Portfolio
A Wall Street-i bankár a 2008-as válság után elhagyta a pénzügyi szektort, majd a Morgan Stanleynél vezető beosztást betöltő Peterson a marihuána-szektorba nyergelt át, Derek Peterson pedig ma már az orvosi marihuánát előállító Terra Tech vezérigazgatója. A marihuána-szektor növekedési kilátásai a bankszektorból is vonzza a tehetségeket, azonban az iparág szereplőinek az üzleti kockázatok mellett a szövetségi szabályozás által támasztott kihívásokkal is meg kell majd birkóznia a későbbiekben.

Válságból vehemens váltásDerek Peterson a 2008-2009-es válság idején a Wachovia, majd a Morgan Stanley bankáraként végignézte, ahogyan kollégái elveszítik munkájukat és megtakarításaikat is, és azon tűnődött, hogy ő mikor kerülhet sorra. Abban az időben nagyjából 120 millió dollárnyi ügyfélvagyont kezelt, és egyre jobban zavarta, hogy az amerikai részvénypiacokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés