Előfizetői tartalom

Tovább emelkedhet a Mol, ismét felfelé kapaszkodhat a Richter

Portfolio
Meglehetősen mozgalmasan telt az október a részvénypiacokon, azonban a november első hete is jelentős izgalmakat ígér a magyar tőzsdén, mivel a hazai blue chipek közül a Richter, az OTP, és a Magyar Telekom is az előttünk álló héten teszi majd közzé beszámolóit. A hazai blue chipek technikai képét megvizsgálva megnéztük, hogy mire érdemes figyelni az elkövetkező néhány nap folyamán.

MolA Mol árfolyama május végétől egészen október végéig a zölddel jelzett emelkedő haladt felfelé, a csatorna felső trendvonala közeléből az árfolyam azonban lefordult, és a Mol az elmúlt hetek nagy esése után lefelé tört ki a trendcsatornából. Az esést a 200-napos mozgóátlag állította meg, majd az elmúlt napok felpattanása után a Mol ismét visszakerült az emelkedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés