Előfizetői tartalom

Továbbra is tervben van a Bilknél a tőzsdei kereskedés megkezdése

Portfolio
A Bilk Logisztikai Nyrt. továbbra is kitart részvényei tőzsdei értékesítésének terve mellett, ezért kérvényezte a Budapesti Értéktőzsdénél a kereskedés megkezdésére rendelkezésre álló határidő meghosszabbítását újabb egy évvel - közölte a társaság. A BÉT vezérigazgatója a kérést pozitívan bírálta el, amelynek értelmében a társaság 2020. június 30. napjáig kezdeményezheti értékpapírjai tőzsdei kereskedésének megkezdését.

A Bilk 2018. első felében alakult át nyilvános részvénytársasággá azzal a szándékkal, hogy részvényei 49 százalékának tőzsdére bocsátását követően szabályozott ingatlanbefektetési társasággá (SZIT) alakuljon át és így folytassa tevékenységét. A részvények értékesítése ugyan eredmény nélkül zárult, a kibocsátó azonban megőrizte elkötelezettségét tervei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés