Továbbra is venni kell a Graphisoft Park részvényeit a Wood szerint

2019. augusztus 8. 12:29    
nyomtatás
 
A szerdai piaczárás után tette közzé második negyedéves gyorsjelentését a Graphisoft Park, amit a csütörtöki elemzésében a társaságot követő Wood értékelt. A Wood elemzője a vételi ajánlás fenntartása mellett nem változtatott a Graphisoft Park 4 336 forintos célárfolyamán, a Wood célára 0,8 százalékkal alacsonyabb a Graphisoft Park szerdai záróárával összehasonlítva.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A társaság második negyedéves beszámolója után a Wood elemzője kiemelte, hogy az egy részvényre eső 18,8 eurós nettó eszközérték gyakorlatilag alig változott az előző negyedévhez képest, ami 0,71-szeres P/NAV mutatót (árfolyam/nettó eszközérték) jelent.

A működésből származó operatív eredmény (FFO) 2,8 millió euró volt az idei második negyedévben, míg az FFO az idei első félévben elérte az 5,9 millió eurót, ami a Wood idei, teljes évre vonatkozó előrejelzésének 53 százaléka (ami 8,2 százalékos FFO-hozamot jelentene).

A Graphisoft Park menedzsmentje felfelé módosította az idei évre vonatkozó várakozásait, és közzétette a 2020-as üzleti évre vonatkozó előrejelzéseit is, a társaság a következő évre vonatkozóan a bérleti díjbevételek esetében további növekedésre számít, ami 10 százalékkal magasabb működésből származó operatív eredményt jelentene a Wood előrejelzéseivel összehasonlítva.

A Wood elemzője a vételi ajánlását fenntartva nem változtatott a Graphisoft Park 4 336 forintos célárán. A Wood célára 0,8 százalékkal alacsonyabb a Graphisoft Park szerdai záróárával összehasonlítva.

Továbbra is venni kell a Graphisoft Park részvényeit a Wood szerintCímlapkép forrása: MTI / Máthé Zoltán

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Az ügyfélközpontú innovátoroké a jövő (x)

Értékes tudással is támogatja a jövőbe mutató ötleteket az MVM. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium