Előfizetői tartalom

Továbbra is venni kell a Graphisoft Park részvényeit a Wood szerint

Portfolio
A szerdai piaczárás után tette közzé második negyedéves gyorsjelentését a Graphisoft Park, amit a csütörtöki elemzésében a társaságot követő Wood értékelt. A Wood elemzője a vételi ajánlás fenntartása mellett nem változtatott a Graphisoft Park 4 336 forintos célárfolyamán, a Wood célára 0,8 százalékkal alacsonyabb a Graphisoft Park szerdai záróárával összehasonlítva.

A társaság második negyedéves beszámolója után a Wood elemzője kiemelte, hogy az egy részvényre eső 18,8 eurós nettó eszközérték gyakorlatilag alig változott az előző negyedévhez képest, ami 0,71-szeres P/NAV mutatót (árfolyam/nettó eszközérték) jelent. A működésből származó operatív eredmény (FFO) 2,8 millió euró volt az idei második negyedévben, míg az FFO...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés