Tőzsdézés alapjai online előadás MA

2019. június 13. 10:30    
nyomtatás
 
Érdekel a tőzsde és a befektetések világa, de nem tudod, hogyan vágj bele? Konkrét módszereket és befektetési ötleteket szeretnél? Ha igen, akkor ma délutáni online előadásunk neked szól!

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

A tőzsdéhez kapcsolódó befektetési termékek ismerete a pénzügyi intelligencia részét képezik, melyben való jártasság mindenkinek az előnyére válik. Ha valakit mélyebben érdekel a téma, miután megismerte az adott területet, akár befektetései irányítását is saját kezébe veheti. Előadásunk ezen az úton való elindulásban lesz segítségedre.

Az alábbi témákat érintjük:
  • Hozam és kockázat viszonya
  • Milyen lehetőséget ajánljanak a tőzsdei befektetések?
  • Hosszú távú részvényportfolió kialakítása
  • Egyszerű befektetési módszerek


Jelentkezés az online előadásra

Időpont: 2019. június 13. 17:30-18:15
Helyszín: Az internet

Ha érdekel a tőzsde, ajánljuk figyelmedbe A Sikeres Kereskedő című tőzsdei tankönyvet, mely az alapoktól a kereskedési stratégia kialakításáig kísér.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.
Címkék: előadás, siker, tőzsde

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Kövess minket a Facebookon

Klikkelj a forint és svájci frank árfolyamért
MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Befektetési tanácsadó
Rendezvényszervező
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium