Előfizetői tartalom

Trump nekiment a CNN vezérének

Portfolio
Az amerikai elnök kedden a Google, a Facebook és a Twitter ellen kelt ki, miután a cégek szerinte a számára kedvezőtlen híreket helyezik előtérbe. Donald Trump csütörtöki Twitter-bejegyzésében ezúttal a CNN vezérét ostorozta, míg az elnök a csatornát tulajdonló AT&T-nek is üzent, Trump szerint a társaságnak ki kellene rúgnia Jeff Zuckert.

Az amerikai elnök kedden a Google ellen kelt ki, Donald Trump Twitter-bejegyzésében a keresési eredmények manipulálásával vádolta meg a céget, Trump szerint a Google a keresési eredményeit a számára kedvezőtlen találatok felé tolta el. Az elnök mindemellett a Facebook-ot és a Twittert is kritizálta. Donald Trump csütörtökön pedig a CNN elnökét ostorozta, az elnöki Tweet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés