Változások a 4iG leányvállalatainak vezetésében

2018. szeptember 12. 16:47    
nyomtatás
 
A 4iG Nyrt. 100%-os tulajdonú leányvállalatai vezetésében személyi változások történtek.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Dr. Kovács Zsolt HUMANsoft Kft-nél és az Axis Rendszerház Kft-nél betöltött ügyvezető igazgatói megbízása 2018. szeptember 12-i hatállyal közös megegyezéssel megszűnt. Az 4iG Nyrt. igazgatósága 2018. szeptember 12-től határozatlan időre megbízza, együttes aláírási joggal Radó Gábort és Farkas Pétert a HUMANsoft Kft. és az Axis Rendszerház Kft. ügyvezető igazgatói teendőinek ellátásával.

Dr. Felső Gábor a Mensor3D Kft. ügyvezető igazgatója e megbízásáról 2018. szeptember 10-i hatállyal lemondott. A Mensor3D Kft. 100%-os tulajdonosa, a HUMANsoft Kft. 30 napon belül gondoskodik az új ügyvezető megválasztásáról.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
Elmúltam 16 éves
Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium