Előfizetői tartalom

Vérfürdő a kriptodevizáknál

Portfolio
2018 nem a kriptodevizák éve, a tavalyi nagy kedvencek árfolyama idén nagyot esett, a zuhanás az elmúlt napokban pedig tovább gyorsult, a legismertebb kriptopénz, a Bitcoin árfolyama egy hét alatt harmadával esett. Ha nagyon messziről nézzük, akkor a jegybanki pénznyomtatás leállítása/lassítása miatt jut egyre kevesebb likviditás a kriptopiacra, de vannak még olyan tényezők, amik miatt az elmúlt napokban egyre hevesebb lett az árfolyamok esése.

2018 nem a kriptodevizák éve, a tavalyi nagy kedvencek árfolyama idén nagyot esett, a zuhanás az elmúlt napokban pedig tovább gyorsult. A 10 legnagyobb kriptodeviza közül több csak idén elveszítette az értékének 80-90 százalékát, de a legismertebb kriptodeviza, a Bitcoin értéke is harmadára esett, csak az elmúlt néhány napban több kriptopénz árfolyama 30-40 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés