Vételi jogot gyakorolt a Mol-vezető

2018. október 11. 12:17    
nyomtatás
 
A Mol-csoport pénzügyi vezérigazgató-helyettese, Simola József Farkas élt vételi jogával a hosszú távú ösztönző részvényopciós program keretében.

Kereskedés Mol-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

A magyar olajtársaság Budapesti Értéktőzsde honlapján is hozzáférhető tájékoztatása szerint Simola a Mol-törzsrészvényre vonatkozó pénzügyi elszámolásos vételi jogát gyakorolta.

Az október 8-i tranzakcióra 1669 forintos lehívási és 3003 forintos elszámolási (spot) árfolyam mellett került sor; az ügyletben 52 800 darab részvény vett részt.

A tranzakció nem járt részvénymozgással.

Vételi jogot gyakorolt a Mol-vezető(BÉT)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Egy év alatt több mint 200 új munkatárs a pécsi Hauniban (x)

Története legnagyobb létszámbővítését hajtotta végre a gépgyár. 

Hatvan milliárdból fejleszthetnek a hazai kkv-k (x)

Ingyen hitel a kisvállalkozások versenyképességének fejlesztésére. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium