YouTube diktatúra, így döntik el helyetted, hogy mi nézel - Videó

2019. július 14. 15:30    
nyomtatás
 
A teljes internethasználat több mint 10%-ért már most is a YouTube a felelős, mely irtózatos méretű tartalma percenként 500 órányi videóval bővül. A videós tartalmak térnyerése globális jelenség, várakozások szerint 2019-ben már a teljes internetes forgalom 80%-át a videós tartalmak teszik majd ki.

Kereskedés Google-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Az irtózatos mennyiségű tartalom az ember számára áttekinthetetlen, többek között ezért vette át a mesterséges intelligencia a videók számodra történő kiválasztásának a feladatát. További részletek a YouTube működéséről a videóban.

Többek között Google részényekkel is kedvező kondíciók mellett kereskedhetsz a Portfolio Online Tőzsde felületén.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Sales representative
Befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium