Előfizetői tartalom

A Pénzügyminiszter magához kérette Szász Károlyt

Portfolio
László Csaba pénzügyminiszter ma hivatalába kérette Szász Károly urat, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnökét. A megbeszélésen László Csaba sajnálatát fejezte ki a Szász Károlyt ért durva támadás miatt, mielőbbi jobbulást kívánt az elnöknek és elmondta: reméli a tetteseket az illetékes hatóságok mihamarabb elkapják és felelősségre vonják.

A pénzügyminiszter csodálkozásának adott hangot, amiért Szász Károly 2003. június 21-én egy televíziós műsorban emlékezett vissza egy egy évvel korábbi négyszemközti beszélgetésre, és eközben valótlanságokat állított. A pénzügyminiszter leszögezte, soha semmiféle fenyegető kijelentést nem tett Szász Károlynak. László Csaba értetlenségét fejezte ki amiatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés