Előfizetői tartalom

41%-os növekedés az internet-előfizetői táborban

Portfolio
A KSH negyedéves összefoglaló jelentése szerint 2004. I. negyedévében tovább csökkent a vezetékes fővonalak száma, és most először az ISDN-csatornáké is. Ezzel szemben tovább növekedett a mobiltelefon-előfizetések száma, meghaladva ezzel a 8 milliót. A vezetékes telefonról kezdeményezett hívások száma csökkent, növekedett azonban a hívások összes és átlagos percideje. Csökkent a mobil telefonokról kezdeményezett hívások darabszáma és összesített percideje, tovább növekedett azonban az átlagos hívásidőtartam. Folytatódott az internet-előfizetések számának és az internet-hozzáférési szolgáltatásokból származó nettó árbevételnek a dinamikus növekedése.

Tovább csökkent a vezetékes, míg nőtt a mobil-előfizetések száma. 2004. I. negyedévében előzetes adatok szerint 3.6 millió vezetékes telefonvonal volt üzemben. A negyedév során 3 ezerrel csökkent a vezetékes fővonalak, ezen belül ezerrel az ISDN-csatornák száma. Az elmúlt egy évben azonban a vezetékes fővonalak száma 36 ezerrel csökkent, az ISDN-eké pedig 13 ezerrel nőtt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés