Előfizetői tartalom

Volatilis Richter, hanyatló FHB

Portfolio
A Richter volatilis mozgása volt az egyetlen üde színfoltja a délelőtti kereskedésnek: a gyógyszergyártó papírjai pozitív tartományban nyitottak, majd jelentősen gyengültek, ezt követően pedig újra a tegnapi zárószintig erősödtek vissza. 1.4 mrd Ft-os forgalom mellett 11,599 ponton stagnál a BUX, a mid-cap index BUMIX jelentősebb gyengüléssel 1,115 ponton áll.

A vezető részvények közül a MOL és a Matáv enyhe, 0.4%-os pluszban forog, míg a Richter és az OTP kurzusát minimális, 0.2%-os mérséklődés jellemzi. A parkett másdik legaktívabb papírja az FHB, a jelzálogbank részvényei 2.7%-kal 8,700 Ft-ig hanyatlottak. A kisebbeknél forgalom nélkül esett jelentősebben a Pannonplast és a Zalakerámia. BUXReal-time árfolyamInformációs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés