Előfizetői tartalom

Növelné részesedését a Deutsche Telekom a Matávban?

Portfolio
Növelné részesedését a Matávban a Deutsche Telekom - írja a Wall Street Journal a céghez közel álló forrásokra hivatkozva. Hasonlóak lehetnek a német óriáscég szándékai a horvát vezetékes (és mobil) leánycége és a cseh T-Mobile esetében. A WSJ a Deutsche Telekom kelet-európai terjeszkedési szándékáról cikkezik, külön kiemelve, sőt hangsúlyozva a Matáv akvizíciós szerepét a folyamatban.

A Cesky Telekom privatizációja kapcsán az újság azt valószínűsíti, hogy a DT egy mobilcéggel közösen tesz ajánlatot, mivel ő már rendelkezik mobil társasággal az országban, így nem akarja megvenni a CT hasonló funkciójú leányát. A Matávban történő Deutsche Telekom tulajdonrész növelési szándék nem számít új információnak a piacon. Időről időre felbukkan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés