Előfizetői tartalom

Pannonplast: felgyorsultak az események

Portfolio
A Pannonplast szeptember 10-én megválasztott új igazgatósága az elmúlt héten áttekintette a társaság helyzetét és meghatározta azon intézkedések körét, melyekkel a márciusban elfogadott stratégia keretein belül a reorganizáció és a hatékonyság növelés folyamata felgyorsítható, illetve az értékesítési tevékenység eredményessége növelhető- áll a Pannonplast közlenményében.

Stratégia A társaság új igazgatósága egyetért a márciusban elfogadott stratégia főbb irányaival, így azt a folyamatot mely a Műszaki Műanyagok Rt. létrehozásával megkezdődött a későbbiekben is folytatni kívánja az igazgatóság. A stratégiai szempontok alapján szintén meghatározó üzletág, a fogyasztói csomagolások divízió több leánycégének egy jogi személyiségbe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés