Előfizetői tartalom

Fidesz 313 mrd Ft átcsoportosítás

Portfolio
A Fidesz parlamenti frakciója 313 milliárd forintnyi átcsoportosítást javasol a jövő évi költségvetésben módosító csomagjával - közölte az MTI szerint Varga Mihály csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. A javaslatok egyik része az önkormányzatok érdekeit szolgálja, másik része a kormány választási ígéreteit kéri számon.

A Fidesz 8 milliárd forinttal emelné például a turisztikai célelőirányzatot, 9 milliárdos többletforrással a kis- és középvállalkozókat támogatná, munkahelyteremtő beruházásokra pedig 15 milliárd forintot csoportosítana át. Varga Mihály a Napkelte reggeli adásában hangsúlyozta, hogy az idegenforgalom teljesítménye az elmúlt időszakban számottevően javult, ennek ellenére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés