Előfizetői tartalom

Az atomenergetikai vállalatok rámozdultak a megújulókra

Portfolio
A megújuló energia szektorban a felvásárlások és összeolvadások (M&A) száma jelentősen, több mint 66 százalékkal nőtt tavaly, ám értékben 31 százalékos csökkenést figyelhettünk meg. A tranzakciók száma elsősorban a korábban lemaradónak számító USA-ban nőtt, a nagyobb ügyletek pedig számos esetben atomenergetikai vállalatokhoz voltak köthetők, akik tevékenységüket a megújuló energia termelés felé bővítették.

A megújuló energia szektorban a vállalati felvásárlások és összeolvadások (M&A) száma több mint 66 százalékkal nőtt 2009-ről 2010-re, ami főként az amerikai tranzakcióknak volt köszönhető - írja a WallStreetJournal. Részben az amerikai kormányzati intézkedéseknek (szabályozási könnyítések és gazdaságélénkítő programok), részben a fogyasztói tudatosságnak hála...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés