Előfizetői tartalom

Kiderült, mibe teszi pénzét a dúsgazdag befektetési guru

Portfolio
Nem kérdés, hogy lassul a világgazdaság, de az USA még mindig jobban teljesít mint Európa. A makrogazdasági kockázatok ellenére pedig továbbra is igen jó kilátásokkal rendelkező vállalatokat találni a piacon, amelyekbe érdemes hosszú távon befektetni - mondta a világ egyik leggazdagabb befektetője, Warren Buffett. A guru cége, a Berkshire legújabban Wells Fargo és IBM részvényeket vásárolt, az amúgy sem kicsi pakettje mellé - írja a CNBC.

Nem kérdés, hogy a világgazdaság lassul, de az USA gazdasága jobban teljesít, mint az európai. Már látható az amerikai lakóingatlan piacon némi fordulat, amelyből profitálni fognak a Berkshire ingatlanpiaci cégei is - mondta a világhírű befektető, Warren Buffett. "Rengeteg szőnyeget és bútort adunk el mostanság" - tette hozzá. A Fed politikáját teljes mértékben támogatva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés