Előfizetői tartalom

Növekvő önkéntes nyugdíjpénztári vagyon

Portfolio
Tovább emelkedett az egy pénztártagra jutó átlagos vagyon mértéke az önkéntes nyugdíjpénztáraknál; az átlagos megtakarítás mértéke immár 656 ezer forintot tesz ki. Emellett a Stabilitás Pénztárszövetség által képviselt önkéntes nyugdíjpénztárak teljes vagyona is közel 60 milliárd forinttal bővült 2010 folyamán.A következőkben a Stabilitás Pénztárszövetség közleményét tesszük közzé változatlan formában.

Az önkéntes nyugdíjpénztári befektetési teljesítmények az elmúlt másfél évben folyamatosan javultak, az egyéni megtakarítások összege folyamatosan növekedett, és az elmúlt évi folyamatok ismeretében bebizonyosodott, hogy nem a 2008. évi átmeneti veszteségekre visszavezetett bizalomvesztés a legfőbb oka az önkéntes nyugdíjpénztári tagság csökkenésének. Ebben sokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés