Előfizetői tartalom

Százezrek nézhetik meg a reálhozamukat az ING honlapján

Portfolio
Az ING Nyugdíjpénztár honlapján elérhetők a tényleges reálhozam adatok azok számára, akik ehhez a pénztárhoz csatlakoztak elsőként. A félmillió visszalépő tagból 400 ezer reális képet kaphat arról, hogy mekkora kifizetésre számíthat augusztus végéig, míg a pénztárt váltó, és csak később csatlakozó ING pénztártagok a következő hetekben tudhatják meg mindezt. Az átlagos kifizetés 100 ezer forint körül lesz, viszont nagy eltérések lehetnek attól függően, hogy a pénztártagok mennyit fizetett be a pénztárba, vagy például mikor csatlakozott a pénztári rendszerhez. A következőkben az ING Nyugdíjpénztár közleményét tesszük közzé változatlan formában.

Az ING Nyugdíjpénztár minden olyan tagja számára elérhetővé tette honlapján a kifizetésre kerülő reálhozam pontos összegét, akik nem más pénztártól átlépőként csatlakoztak az ING magánpénztárához. Azaz az ötszázezres visszalépő ügyfélkörből közel négyszázezer tagot már tájékoztatni tudunk kifizetésre kerülő reálhozamának összegéről. A reálhozam pontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés