Előfizetői tartalom

Fel van vértezve a forint

Portfolio
A forint a nemzetközi aggodalmaskodás ellen bizonyos mértékig fel van vértezve védelemmel, egészen addig, amíg hisznek a piaci szereplők abban, hogy tető alá hozzák a szerződést az első negyedév végére, vagy legkésőbb április elejéig az IMF/EU párossal - írja devizapiaci kommentárjában Karsai Péter, a Commerzbank treasury sales munkatársa.

EUR/HUF (292,20 - 295,50): Még mindig tart a kínlódás a görögök és a magánbefektetők között az adósság leírással kapcsolatban, Papademosz miniszterelnök tegnap este azt nyilatkozta, hogy egy újabb lépéssel közelebb kerültek a megállapodáshoz. A kérdés csupán annyi, hogy hány lépés van hátra, ami biztos, hogy az idő fogy, március 20-a előttig meg kell egyezni. De hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés