Előfizetői tartalom

Frank: határ a csillagos ég?

Portfolio
Az euróövezet adósságválságának súlyosbodása nyomán ismét egyre gyakoribbá váltak azok az elkeserítő vélemények, miszerint a svájci frank további erősödésre van ítélve. Több devizapiaci stratéga a paritás kialakulását sem tartja kizártnak az alpesi deviza euróval szembeni árfolyama esetében. Mindez lefordítva annyit jelent, hogy forintban mérve egy frank ugyanannyiba kerülne, mint egy euró.

Új csúcsokon Annak ellenére, hogy a frank a leginkább túlértékelt főbb devizává vált az elmúlt időszakban, piaci szakértők egyre inkább az alpesi deviza további erősödésére fogadnak, miután az Európai Unió szuverén adósságválsága már nagyobb tagállamokat is fertőz - tudósít a Bloomberg. A hétfői kereskedésben a frank a dollárral, az euróval és az angol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés