FONTOS Vajon tényleg elhozhatja az iráni rezsim bukását egy Izraellel vívott háború?
 
Előfizetői tartalom

Máris tépik az eurót Macron győzelmének hírére

Portfolio
Az első exit pollok eredményére, miszerint Emmanuel Macron és Marine Le Pen juthat a francia elnökválasztás második fordulójába, vad szárnyalást mutat a vasárnap esti elektronikus kereskedésben az euró a dollárral szemben. A kockázati étvágy erősödik a piacokon és ez a forintot is erősítheti, amelynek első jelei már látszanak is.

Péntek este az elnökválasztási eredményekkel kapcsolatos kockázatok árnyékában még 1,0720 körül zárt az euró a dollárral szemben, de a vasárnap esti francia exit pollok láttán az utóbbi egy órában már szárnyalást mutat az euró. A jegyzések már 1,0920 körül járnak, azaz 200 pipes, meglehetősen nagy elmozdulást látunk (nagy réssel nyitott a piac).Azzal, hogy 1,0920 körülig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés