Előfizetői tartalom

Mi lesz a forinttal az újabb IMF-fiaskó után?

Portfolio
Gyengülési nyomás alatt tarthatja a forintot az a fejlemény, hogy a magyar kormány és a nemzetközi szervezetek közötti nagyfokú véleménykülönbségek miatt ma reggel idő előtt hazautaztak az EU és az IMF szakértői - értettek egyet a Portfolio.hu rövid körkérdésére devizapiaci kereskedők és egy gazdasági elemző. Drasztikus forintgyengülésre azonban önmagában a magyar fejlemények miatt nem számítanak a választ adó szakértők.

A mai fejlemény alapján háttérbe szorult az a forgatókönyv, hogy a 300-as szintnél is erősebbre kapaszkodjon a forint az euróval szemben, de nem látom annak reális veszélyét sem, hogy a 320-as szintnél gyengébb szintre süllyedjen - fejtette ki meglátását Ruzsonyi Ákos. A Commerzbank devizakereskedője szerint a nagyfokú bizonytalanság miatt a 302-307 közötti tartományban nagy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés