Előfizetői tartalom

Orbán: "sajnos lesz rosszabb is a helyzet" forintárfolyam ügyben

Portfolio
Pénteken a Blikk szerkesztőségében járt Orbán Viktor miniszterelnök, és az egyik olvasó arra szeretett volna választ kapni, hogy miért gyengült a forint a cseh koronával szemben az MSZP 8 éves kormányzása alatt 32%-kal és miért következett be további 12%-os gyengülés a Fidesz elmúlt másfél évi kormányzása alatt. Orbán úgy kezdte rövid válaszát, hogy "Sajnos lesz rosszabb is a helyzet".

Az olvasók és telefonálók kérdéseiről az összegzést a Blikk a szombati lapszámban tette közzé és a forintárfolyammal kapcsolatos válasz így szerepel a lapban: "Sajnos lesz rosszabb is a helyzet. Korábban nem számított annyit az államadósság az árfolyamok változásában, mint jelenleg. Ennek érezhetjük most a hatását."  A múlt heti parlamenti Orbán-jelzést leszámítva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés