Előfizetői tartalom

303 fölé gyengült vissza a forint

Portfolio
A jelentős nemzetközi piaci hangulatromlás mellett hirtelen esést mutatott délelőtt a forint, az euróval szembeni jegyzések 2 egységgel 304 fölé ugrottak, amire öt hete nem volt példa. Közben a dollár mélyrepülése miatt vele szemben egyhavi csúcsközelbe, 270-ig kapaszkodott a magyar fizetőeszköz. A globális pénz- és tőkepiacokon fokozott nyugtalanság volt megfigyelhető a vártnál gyengébb első negyedéves amerikai GDP-adat és a tegnap esti Fed-kamatdöntés után, hirtelen irányváltások jellemezték a kereskedést és ez a forintra is visszahatott, így a délelőtt látható külpiaci hangulatjavulás mellett koradélutánra teljesen visszaerősödött a forint az euróval szemben. A délutáni órákban azonban a hazai fizetőeszköz ismét veszíteni kezdett erejéből, és 303 fölé gyengült vissza az euróval szemben.

2015. április 30. 20:37 Megosztás Nincs érdemi változás este Nincs sok változás a forint piacán a hosszú hétvége előtt. A hazai fizetőeszköz jegyzései 303 fölött járnak az euróval szemben, míg a dollárral szembeni jegyzések 271 alatt tartózkodnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés