Előfizetői tartalom

Vallottak a jegybankárok az euró összeomlásának esélyéről

Portfolio
A közelmúltban lemondott svájci jegybankelnök tiszteletére egy diszkrét búcsúvacsorát tartottak a múlt héten megrendezett davosi világgazdasági fórumon, amelyen az euró összeomlásának esélyeiről faggatták a volt és jelenlegi jegybankárokat - tudta meg a Reuters. A hírügynökség ezen kívül egy titkos egyeztetésen, illetve egy zárt ajtók mögötti tanácskozáson elhangzottakról is információkat közölt.

Nem csekély az összeomlás esélye Egy ürest papírt osztottak ki a svájci jegybankelnök tiszteletére rendezett diszkrét búcsúvacsorán, amelyen arra kérték a résztvevőket, hogy írják le: szerintük mekkora a valószínűsége annak, hogy öt éven belül összeomlik az eurózóna (pontosabban felbomlik, már nem a jelenlegi formájában működik). Egy másik kérdés arra vonatkozott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés