Előfizetői tartalom

Csányi: Ha lovat akarok venni, nem a lóval tárgyalok, hanem a gazdájával

Portfolio
Az OTP részt kíván venni a magyarországi banki konszolidációban, ha tud, akkor vásárol Magyarországon működő bankot, nyilatkozta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az Inforádiónak. Csányi az MKB esetleges megvásárlásával kapcsolatban kiemelte: nem kommentálja az MKB elnök-vezérigazgatójának, Simák Pálnak a szavait, és korábban sem az MKB felvásárlásáról, hanem magyarországi bankok megvásárlásáról beszélt.

A Magyar Agrárgazdasági Kamarával kötött megállapodás aláírásakor az OTP elnök-vezérigazgatója elmondta, várhatóan változások lesznek a magyar banki piacon, de hogy hogyan néz ki a hazai bankpiac, arra Csányi a következőt mondta: "arra a kérdésre, hogy a magyar bankrendszer hogy fog kinézni 5 év múlva, legfeljebb a miniszterelnök úr tudna válaszolni a devizahitelekkel kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés