Előfizetői tartalom

Lemondott az SZHISZ teljes igazgatósága

Portfolio
Július 7-én lemondtak tisztségükről a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete (SZHISZ) igazgatósági és felügyelőbizottsági tagjai - mindezt a Szervezet 2016. július 8-án tartott közgyűlésén jelentették be az SZHISZ közleménye szerint. Az SZHISZ új tisztségviselőinek megválasztására a Szervezet július 18-ára összehívott közgyűlésén kerülhet sor. A SZHISZ mai közgyűlésén a tagok elfogadták az Integrációs Szervezet alapszabályának módosítását.

Az Integrációs Szervezet július 1-jére összehívott, majd felfüggesztett, és július 8-án folytatódó közgyűlésének összehívására eredetileg azért került sor, mert az SZHISZ-nek 30 napon belül át kellett vezetnie alapszabályába az integrációs törvény 2016. június 9-i hatállyal történt módosításából eredő változásokat.Kapcsolódó cikkünk2016.06.07Megszavazták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés