Előfizetői tartalom

Brókerbotrány: megjött az SPB levele is!

Portfolio
Látva a Buda-Cash, a Hungária Értékpapír és a Quaestor Befektetési Zrt. körül kialakult helyzetet, több hazai pénzügyi szolgáltatócég is fontos levelet hozott nyilvánosságra. A Concorde Értékpapír Zrt. és az Equilor Zrt. után a Concorde Alapkezelő, legutóbb pedig az SPB Befektetési Zrt. is rendkívüli tájékoztatást tett. Ezt is változatlan formában közöljük.

"Tisztelt Ügyfelünk! A Magyar Nemzeti Bank az elmúlt napokban felfüggesztette három hazai brókercég működését. A felügyelet tájékoztatása alapján feltételezhető, hogy ezek a brókercégek a működésük során súlyos szabálytalanságokat, bűncselekményeket követtek el. Ezek a hírek sajnálatos módon a tisztességes piaci szereplők jó hírére is hatással vannak. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés