Előfizetői tartalom

Kiválasztották a világ 10 legbefolyásosabb nőjét

Portfolio
A vezető pozícióban lévő nők aránya a férfiakhoz képest még mindig alacsony a világon, ugyanakkor egyre több üzletasszony és női politikus hagy nyomot maga után. A legfrissebb, 2016-os globális listán most összeszedték, hogy jövedelem, médiamegjelenés, befolyás és összhatás alapján kik ma a világ legbefolyásosabb női.

10-7.. 10. Ana Patrica BotinA rangsorban tízedikként szereplő Ana Botin a spanyol Santander csoport vezérigazgatója. A pozícióra 2014-ben nevezték ki, amivel ő képviseli a családon belül a negyedik generációt a bank vezetésében.Forrás: Europress/Getty9. Meg WhitmanA Princetonon és a Harvardon végzett Whitman korábban a Walt Disneynél, a DreamWorksnél, a P&G-nél és a Hasbrónál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés