FONTOS Home office? Bejárás az irodába? Egyik sem!
 
Előfizetői tartalom

A finneken múlik Portugália sorsa

Portfolio
Finnország távozó kormányának pénzügyminisztere egyeztetésre hívta az összes pártot a portugál mentőcsomag ügyéről, és reméli, hogy május 13-ig (az uniós pénzügyminiszterek végleges döntéséig) sikerül megállapodniuk. Közben az Igazi Finnek nevű párt továbbra is határozottan elutasítja az újabb euróövezeti tagállam megmentésében való részvételt.

Jyrki Katainen távozó pénzügyminiszter vezeti az egyeztetéseket a finn politikai erők között a tegnap véglegessé vált portugál mentőcsomag kérdésében. Szerda reggeli hírügynökségi beszámolók szerint a pártok még május 13. előtt megállapodhatnak a mentőcsomagban való részvételről. Mint ismert, ez a dátum azért fontos, mivel az Európai Unió pénzügyminiszterei várhatóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés