Előfizetői tartalom

A valóságban 120 milliárdos Matolcsy legújabb csomagja

Portfolio
A Parlament költségvetési bizottsága hétfő délután - pár órával a zárószavazás előtt - benyújtotta az utolsó módosító javaslatait, amelyek a kormány 320 milliárd forintos lyukbetömését hivatottak szolgálni. Ezekből kiderül, hogy valójában 120 milliárd forintos a kormány legújabb csomagja, a 200 milliárd forintos tartalékzárolás ugyanis lényegében már egy hónapja eldőlt.

Eddig kilenc zárószavazás előtti módosító indítványt nyújtottak be a ma késő esti végszavazásra váró 2012-es költségvetési törvényjavaslathoz. Ezek közül a legfontosabbak azok a költségvetési bizottsági módosítók, amelyek Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter múlt heti bejelentéseit vezetik át a büdzsétervezeten. A négy módosító javaslatból három megváltoztatná...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés