Előfizetői tartalom

Az utolsó pillanatig faragják a 2013-as adótörvényeket

MTI
|
Portfolio
Ismét érdekes módját választotta a kormány az újabb adómódosítások végrehajtásához és ez a módszer egyáltalán nem segíti a gazdaságpolitika kiszámíthatóságát. A Nemzetgazdasági Minisztérium ugyanis vasárnap este zárószavazás előtti módosító javaslatokat terjesztett be a jövő évi adótörvényekhez, amelyek részben már tartalmazzák az NGM péntek délutáni 90 milliárd forintos megszorító csomagját. Mindezek után a parlament hétfőn már meg is szavazhatja ezeket az utolsó pillanatos módosításokat, miután sor kerül a 2013-as adótörvények zárószavazására.

Sarcolja a kormány az energiacégeket Zárószavazás előtti módosító javaslatokat nyújtott be vasárnap a kormány az Egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló törvényjavaslathoz. Ezek alapján egyebek mellett 31 százalékos adó terhelné az energiaellátókat, a tervezetthez képest változna az energiaitalok adója, és adókötelessé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés