Előfizetői tartalom

Bevasalta az adóhivatal Matolcsy áfaígéretét

Portfolio
A Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak sikerült beszednie a plusz 40 milliárd forintnyi általános forgalmi adót az év utolsó hónapjaiban a Magyar Hírlap cikke szerint. Ezt a többletbevételt várta el a kormány, miután Matolcsy György szeptemberben bejelentette az idei költségvetési elcsúszást kezelő 100 milliárd forintos intézkedéscsomagot.

Teljesítették Matolcsy kérését A napilap szombati cikke szerint az adóhatáság munkaerő-átcsoportosítással és többletmunkával tudta beszedni a plusz 40 milliárd forintot. "A Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter által meghatározott plusz negyvenmilliárd forint általános forgalmi adót sikerrel beszedte november végéig a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)" - fejtette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés