Előfizetői tartalom

Itt vannak a kormány terveinek vesztesei és nyertesei!

A parlamenti képviselők hétfőn várhatóan elfogadják a 2015-ös költségvetést, mely számos ponton átírja az emberek és vállalkozások életét. A költségvetés mellett több nagyszabású törvényt is elfogadott az ősszel a kormánytöbbség. Gyűjtésünk szerint sokan szívhatják a fogukat a jövő évre tervezett intézkedések miatt, de vannak, akik örülhetnek. Itt és most minden megtalálható ebben a cikkünkben!

Nem éppen a gazdaságpolitika konszolidációjának éve lesz a 2015-ös. A hétfői elfogadásra váró költségvetési törvény, valamint a már eddig elfogadott számos jogszabály (adótörvények, kiskereskedelmi láncok veszteséges működését szankcionáló jogszabály, stb.) ugyanis rengeteg új intézkedést tartalmaznak, amelyek lényegesen befolyásolják az emberek és vállalkozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés