Előfizetői tartalom

Nem az államot, hanem a saját egészségünket féltjük a csempészcigitől

Portfolio
A magyarok legnagyobb része szerint nem az a fő probléma a csempészett cigarettával, hogy az államnak kevesebb adóbevétele keletkezik, hanem az, hogy ezeknek a termékeknek a minősége nem ellenőrzött - derül ki a közelmúltban megjelent Eurtobarométer felmérésből. Még érdekesebb, hogy a magyarok többsége saját bevallása szerint még nem találkozott feketepiaci cigarettával.

A szokásos átfogó Eurobarométer-kutatások mellett az Európai Bizottság időről időre készít kisebb kutatásokat különböző területekről, ennek keretében jelent meg arról egy felmérés, hogyan viszonyulnak az EU állampolgárai a feketepiaci cigarettához. A felmérésben 1028 emberrel készítettek interjút tavaly novemberben és decemberben Magyarországon, Európában pedig összesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés