Előfizetői tartalom

Sok embert megmentett az egykulcsos adó?

Portfolio
Látható jelenség, hogy akik kicsit tehetősebbek, azok a korábbi előrehozott vásárlások terheit most próbálják rendezni. Generális változás figyelhető meg a magyar lakosság megtakarítási szokásaiban is, korábban ugyanis egyáltalán nem takarított meg a magyar lakosság - utalt az új szja rendszer előnyére az MTV kedd reggeli műsorában Kovács Árpád.

Magyarország gazdasági mutatói a közgazdász megítélése szerint nem nagyon lógnak ki az európai mutatók közül. Magyarországnak tehát nem kell szégyenkeznie, pozíciói nem romlottak - fűzte hozzá az Állami Számvevőszék korábbi elnöke, aki szerint látható, hogy valamit tennünk kell a munkaügyi problémáinkkal. A Magyar Közgazdasági Társaság elnöke szerint meglehetősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés