Előfizetői tartalom

Andor: Az unió a kifogásolt jogszabályok módosításáig nem tárgyal

Portfolio
A jegybanki függetlenség biztosítása és a bíróságok normális működésének garantálása az előfeltétele az EU-IMF tárgyalásoknak - közölte Andor László az Inforádió Aréna című műsorában. Az uniós biztos szerint a kifogásolt jogszabályok tényleges módosítását fogadja majd el Olli Rehn, addig hivatalos formában nem fog megkezdődni a tárgyalás.

Nincsenek előfeltételei a tárgyalások megkezdésének az IMF-fel és az unióval - mondta Giró-Szász András kormányszóvivő pénteken a Magyar Televízió reggeli műsorában. Andor László, az Európai Bizottság szociális biztosa az InfoRádió Aréna című műsorában mindezt cáfolta. Az Európai Unió részéről volt és van feltétele a tárgyalásoknak, ezt Olli Rehn szerdán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés