Előfizetői tartalom

Az amerikai nagykövet szerint semmi új kritikát nem mondott

Portfolio
Szerdai beszédemben nem volt semmi újdonság, minden egybecseng az utóbbi években tett megjegyzéseinkkel - mondta el a Népszabadságnak adott interjújában Colleen Bell, az Egyesült Államok budapesti nagykövete. Magyarország továbbra is barát és szövetséges. Ismét elmondta, hogy azt kérik, a korrupt emberek állítsák bíróság elé.

A nagykövetet megkérdezték arról, nem-e tart attól, hogy a nyílt kommunikáció miatt esetleg megromlik a viszonya a kormánytagokkal. Erre Bell úgy válaszolt: A magyar kormányban dolgozó kollégáimmal együtt mindannyian átérezzük a magyar-amerikai kapcsolatok javításában viselt felelősségünket.Én is mondtam, és a sajtójelentések szerint Szijjártó külügyminiszter is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés